Nieuws


Facebook  Vanaf het Seizoen 2016 plaatsen wij onze nieuwtjes alleen nog op onze Facebook pagina.

Dus wilt u op de hoogte blijven Like en volg ons dan op Facebook!


14 Maart 2016:

Wij hebben het aantal plaatsen op onze camping van 25 naar 20 terug gebracht.

Hierdoor zijn er enkele kleine plekken verdwenen en hebben een aantal andere plekken nog meer ruimte gekregen!

 

24 Juni 2015:

Vanmorgen hebben wij een nieuwe Sterkere Router geplaatst waardoor de Wi-Fi nu op de gehele camping

een goed bereik heeft, zelfs in de recreatieruimte van de schuur kunt u nu ook terecht!

Met dank aan HM Computers uit Emmen! 

 

 

 

Voor de Meest Actuele Nieuwtjes volg ons op Facebook! Hier plaatsen wij zeer regelmatig berichtjes!


 


28 April 2014:

Het Seizoen is alweer in volle gang! Met al weken heerlijk voorjaarsweer hebben wij dan ook al heel wat gasten mogen ontvangen zo in het begin van het seizoen! En ook nu hebben we alweer een aantal bijzondere kampeermiddelen voorbij zien komen!  


En ook Dit jaar hebben wij weer een Zoover Award in ontvangst mogen nemen!

Wij zijn hier natuurlijk weer erg blij mee!Voor de meest actuele nieuwtjes zie onze Facebook Pagina!


4 April 2013:

Ja hoor het seizoen is weer van Start! Ondanks de kou hebben wij het paasweekend toch al onze eerste gasten mogen ontvangen. 's morgens in je Camper of caravan wakker worden met een laagje sneeuw heeft toch ook wel wat! De kranen van het Sanitairgebouw ingepakt tegen de vorst en hopen dat de boel niet bevriest... Wij hopen natuurlijk dat het de rest van het seizoen Extra mooi  weer wordt.

Ook hebben wij in het paasweekend met de jaarlijkse hulp van onze vrienden de schuur weer ingericht en tevens een mooi schuurtje gebouwd voor het kinderspeelgoed. Ook hebben wij een nieuw speelhuisje en wip-wap geplaatst voor de allerkleinste gasten. Wij hopen u ook dit seizoen weer te mogen begroeten!

17 December 2012:

Sinds vrijdag j.l. hebben wij een Trio Loopeenden in onze dierenweide lopen, het zijn 2 vrouwtjes en 1 mannetje.

Het is een leuk stel dat weer veel gezelligheid in de diereweide brengt, Gak Gak Gak....   Voor meer foto's zie het fotoalbum.

10 Oktober 2012:

Nou het seizoen is weer om gevlogen, en we hebben het weer lekker druk gehad. Te weinig tijd dus ook om deze nieuws pagina up-to-dat te houden. Volgend jaar ga ik het opnieuw proberen.

We waren dit seizoen controlepost voor de Drentse Fiets4Daagse, met een groot terras en heel veel gezellige mensen was dit een erg geslaagde dag. De zomer was voor de camping dan ook weer erg geslaagd. Wij hopen dat het volgende seizoen weer net zo gezellig wordt. Nu de camping in Winterslaap brengen, dan een paar maandje rust, tussen door gaan we zelf nog even op vakantie en als we dan weer terugzijn gaan we alweer voorbereiden voor het nieuwe seizoen! Voor je het weet is het alweer zomer 2013!

 12 Juni 2012:

Retropop 2012 zit er weer op! Het was weer een erg geslaagd festival zoals alle gasten ons te melden hadden! Wij vonden het ook weer erg gezellig met allemaal leuke gasten op de camping en weer ruim 30 ontbijters in de schuur.  Tot volgend Jaar!

 30 Mei 2012:

Ook het Pinksterweekend was weer erg geslaagd. Met een volle camping en fantstisch weer kon dit natuurlijk niet beter! De kinderen vermaakten zich allen ook prima met o.a. een buikschuifwaterbaan, gemaakt door Mike een creatieve vader op de camping!

 22 Mei 2012:

Het Hemelvaartweekend zit er voor dit seizoen weer op! Het was zoals erg jaar weer erg gezellig en we hadden ook weer lekker weer. Nu op naar de Pinksteren, dit wordt waarschijnlijk ook weer volle bak. Op dit moment hebben we nog 4 plaatsen vrij, dus wilt u nog komen dan moet u snel reserveren.

Voor gezelschap van onze Vlaamse Reus in de dierenweide hebben wij vorige week 2 jonge ( 3 maanden) vlaamse reuzen erbij gekocht. Nadat ze enkele dagen apart in een hok hebben gezeten zijn ze zondag j.l. in de dierenweide bij "Jumbo" gezet. Het is weer een mooi gezicht 3 van die grote konijnen rondhuppelend in het weitje.

 16 Mei 2012:

 

Er zijn alweer 6 weken van het seizoen om en nu zitten de drukste weekenden van het seizoen er aan te komen, Hemelvaart en Pinksteren.

We hebben voor beide weekenden dit jaar nog enkele plaatsen vrij. Het loopt n.l. niet zo hard als de andere jaren, Crisis of gewoon het slechte weer?  Maar de voorspellingen worden voor komende week zijn beter dus komt u ook nog even langs?

 15 April 2012:

Vorig jaar kwamen ze al een paar dagen een kijkje nemen op Loeksham maar nu hebben ze ook echt een nest gemaakt! Het ooivaarsnest verderop in de straat is nu dus echt bezet.  Ze komen dan ook af en toe even kijken of er nog iets lekkers te halen valt op de camping.  Leuk hoor, nu maar wachten op de jonge ooievaartjes.

10 April 2012:

 

Het seizoen is weer van start gegaan, alles is weer klaar voor het nieuwe seizoen. Met dank aan onze vrienden die ieder jaar weer komen helpen met het "opstarten" van de camping. De schuur is weer ingericht, de receptie is wat aangepast, het Hooitel is weer schoon en natuurlijk het sanitairgebouw ook weer helemaal fris. Inmiddels hebben wij de eerste enthousiaste gasten van dit seizoen al mogen ontvangen en wij hopen natuurlijk dat er nog velen zullen volgen.

 20 September 2011:

Het seizoen loopt naar zijn eind! Wij hebben het weer drukker gehad als vorig jaar en zijn dan, ondanks de niet zo mooie zomer, erg tevreden over het seizoen. Ik had het dan ook te druk om deze nieuwspagina regelmatig bij te houden, Voor volgend jaar hopen we op een hele mooie zomer met daardoor nog meer gasten.

Alle gasten van afgelopen seizoen willen we bij deze nogmaals bedanken voor hun bezoek en graag weer tot ziens.

Zoals veel van onze gasten wel weten zijn wij vrijdag 16 september j.l. getrouwd. Wij hebben een geweldige dag gehad in in ons fotoalbum kunt u een paar foto's van de dag vinden. Hierbij wil ik ook iedereen bedankten voor de felicitaties die wij mochten ontvangen!

4 Juli 2011:

Na een heel druk voorjaar gaan wij na 2 wat rustige weken nu het hoogseizoen in.

In het midden van het land zijn de schoolvakantie al begonnen en de 1e vakantiegangers zijn dan ook al bij ons gearriveerd. Maar er zijn nog steeds wel wat plaatsen vrij! Dus als u nog iets zoekt maar dan snel gebruik van onze zomer Jubileum aanbieding!!

Ook hadden wij vorige week een bruidspaar op de camping die zo wat unike trouwfoto's wilden maken o.a. in het Hooitel. Erg leuk natuurlijk misschien ook iets voor u?

minicamping loeksham emmen drenthe7 Juni 2011:

Het was weer helemaal vol op onze camping dit hemelvaart weekend. Met weer heel veel gezellige gasten en natuurlijk het mooie weer was het dan ook weer een top-weekend. Wij zijn met de gasten ook weer bij Boer Jan en Boerin Wies op bezoek geweest om daar de melkveehouderij te bekijken. Ook dit was weer erg geslaagd.

Nu op naar het Pinksterweekend! En zoals het er nu naar uitziet staat het ook dan weer helemaal vol.

1 Mei 2011:

Het is weer gezellig druk op de camping. Ook zijn er nog andere nieuwe gasten gesignaleerd in Loeksham, en wel een ooievaarspaartje op het ooievaarsnest! Nu maar hopen dat ze zich hier net zo goed thuisvoelen als onze campinggasten!

 

 

20 April 2011:

 

Het seizoen is weer van start, de 1e gasten zijn alweer geweest en op dit moment lijkt het wel zomer buiten.

Dus super weer om de pasen bij ons op de camping door te brengen.

In ons fotoalbum hebben wij de foto's van de bouw van de veranda toegevoegd. Het was weer een hele klus maar het is erg mooi geworden.

   1 April 2011:

Ja het is weer zover de Lente is begonnen de narcissen staan te bloeien dus het seizoen 2011 kan weer van Start gaan!

Wij kijken er weer naar uit om u te mogen ontvangen op onze mooie minicamping en wij hopen natuurlijk weer op een seizoen heel veel gezellige gasten. Komt u ook?

Wij hebben de afgelopen tijd de schuur opgeknapt en verfraaid met een veranda, zie voor foto's het Fotoalbum.

2 December 2010:

 

Het sneeuwt !  En dan ziet de camping er ook prachtig uit.

Het jaar loopt al aardig naar zijn eind en de 1e reserveringen voor het seizoen 2011 komen al weer binnen. Wij hebben al een begin gemaakt met het opknappen van De Schuur, hier gaan we na de sneeuw/vorst periode weer mee verder zodat alles er in het nieuwe seizoen weer piekfijn uitziet. 


391779 bezoekers (840825 hits) sinds 6-10-2006
Powered by webXpress